MACARALE MUREŞ S.R.L

Macarale Mures SRL este o companie cu capital integral privat, cu experienta de 27 ani în următoarele domenii :

Pentru a fi  competitivă pe piață, societatea a investit permanent în tehnică, utilaje și personal, ceea ce ne îndreptățește să afirmăm că în prezent suntem în topul societăților cu acelasi profil din țară.
În prezent dispunem de un parc de automacarale  și utilaje, majoritatea din achiziții recente, atât la sediul cât și la  punctul de lucru din Măcin, jud. Tulcea .

Închirieri

Macarale, utilaje pentru construcții

reparații

Reparații macarale și utilaje constructții

Mutări

Mutari industriale, mașini unelte

Soluții

Avem soluții la probleme tehnice

Echipă profesionistă

Suntem un colectiv tânar, generator de idei constructive, aflat în permanenta interacțiune și urmărind satisfacerea în totalitate a cerințelor clienților prin serviciile de calitate prestate în folosul acestora.
În dorinta de a îmbunătăți modul propriu de lucru precum și calitatea serviciilor oferite clientilor, Macarale Mures SRL a implementat și mentine în prezent un sistem de calitate în conformitate cu cerintele Standardului SR EN ISO 9001 și 14001.
Prin proiectarea și implementarea unui sistem de management al calității se asigură aplicarea unui ansamblu de actiuni având ca scop îndeplinirea în totalitate a cerintelor stipulate în contractele cu beneficiarii.

Obiective

Obiectivul permanent al grupului managerial îl constituie:

Obiectivul principal al societății noastre este menținerea în permanență la cel mai înalt nivel calitativ a activității prestate și consolidarea reputației dobândite pentru calitatea și siguranța lucrărilor executate

Apelați la serviciile noastre de calitate și cu siguranță veți trece în rândul clienților noștri mulțumiți!